Tarih: 29.11.2023 09:59

ULAŞTIRMA BAKAN YARDIMCISI İSKENDERUN’DA…

Facebook Twitter Linked-in

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün, Olumsuz hava koşullarının vurduğu, İskenderun ilçesindeki gelişmeleri yakından takip etmek üzere bölgeye geldi.

6 Şubat depremleriyle başlayan afetlerin yaşamı büyük ölçüde olumsuz etkilediği İskenderun’da deniz taşkını özellikle sahil dolgu alanları, Atatürk Bulvarının tamamı, Savaş, Yenişehir ve Çay mahallelerinde çarşı merkezinde birçok cadde ve sokağı, yeri sular altında bıraktı. Yaşanan olumsuzlukları yerinde görmek, incelemelerde bulunmak ve bilgiler almak üzere Hatay’ın İskenderun ilçesine gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün beraberindekilerle sahil bandını gezdi.

Bakan yardımcısı Eyigün’e Milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk ve Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geçen dönem Milletvekili Suzan Şahin ile birlikte şiddetli yoğun yağış ve lodos nedeniyle büyük hasar gören Sahil Bandında incelemelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Eyigün’e beraberindeki heyet tarafından yaşanan olumsuzluklar aktarıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —