Tarih: 17.10.2024 10:04

TÜRKİYE MÜNAZARA LİGİ İLÇE VE İL FİNALLERİ İSKENDERUN’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Münazara Ligi kapsamında düzenlenen ilçe finalleri sonrasında başarı gösteren takımlar İl finali ile İskenderun Gençlik Merkezi’nde buluştu. Gençlerin fikirlerini savunma ve etkili tartışma becerilerini sergilediği bu önemli etkinlik, geniş katılımla tamamlandı.

İlk olarak İskenderun Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ilçe finaliyle, yerel düzeyde yarışan takımlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. İlçe finalinin ardından, gerçekleştirilen il finalinde en başarılı takımlar karşı karşıya geldi. Yarışmanın sonunda kazanan takımlar, bölgesel finale yükselme hakkı kazandı.

İlçe ve il finallerinde yer alan gençler, sadece münazara becerilerini geliştirmekle kalmadı, aynı zamanda takım çalışması, eleştirel düşünme ve stratejik karar alma yeteneklerini de pekiştirme fırsatı buldu.

Gençlere başarılar dileyen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ‘bu tip etkinlikler gençlerimizin kişisel gelişimine katkı sunuyor. Gençlerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmelerine, düşüncelerini özgürce savunmalarına olanak sağlayan Türkiye Münazara Ligi gibi etkinlikler, onların entelektüel gelişimine büyük katkı sunuyor. Kazanan takımlarımızı tebrik ediyor, bölgesel finalde de başarılar diliyorum" dedi.

Yarışma sonrasında başarı gösteren takımlara ödül verildi. Ardından hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —