SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİ AÇTIĞI YAZ KURSLARI İLE ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYOR
Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde 11 ve 12. Sınıfa geçen öğrencilere yönelik olarak destekleme ve yetiştirme kursları devam ediyor.
Deneyimli Okul Müdürü Mehmet Erdem’in göreve başlamasıyla beraber eski başarılı günlerine dönme hedefini yükselten, bir zamanlar Dörtyol’un en saygın ve prestijli okulu Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde hummalı bir şekilde çalışmalar sürdürülmekte.
Yaz sıcaklarının normallerin üstünde olmasına rağmen 10 ve 11. Sınıflardan bir üst sınıfa geçen öğrencilere yaz dönemi boyunca destekleme ve yetiştirme kursları okulun deneyimli Matematik öğretmeni Med Düldül tarafından verilmekte.
Öğrenciler aldıkları destekleme eğitimlerinden oldukça istifade ettiklerini belirterek okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Bizde bu performans ve ortaya konan çabalar neticesinde Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nin eski başarı dolu günlerine kısa sürede döneceğine yürekten inanıyor, okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
- Çarşamba 17.3 ° / 4.1 ° false
- Perşembe 13.4 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


