KONGRELER ANTAKYA COŞKUSUYLA SONA ERDİ

BOYACIOĞLU, İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

SİYASET 25.11.2024 09:27:00 0
KONGRELER ANTAKYA COŞKUSUYLA SONA ERDİ

AK Parti Hatay Antakya 4. Olağan Kongresi, "Umudun, İcraatın, Geleceğin Adı AK Parti" sloganı ile yoğun bir katılımla mehteran takımı gösterimi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde başladı.

AK Parti Genel Merkez Hatay İl Koordinatörü Salim Çivitçioğlu, Hatay milletvekilleri, İl Başkanı Mustafa Erdoğan, ilçe belediye başkanları, il-ilçe teşkilatlarının yanı sıra kadın ve gençlik kollarıyla birlikte vatandaşların da katılım gösterdiği kongrede kardeşlik ve dayanışma mesajları verildi.

Kongre, yoklama ve açılışın ardından divan seçimleri ve saygı duruşu ile devam etti. İstiklal Marşı'nın coşkuyla okunmasının ardından gündem maddeleri sırasıyla ele alındı ve protokol konuşmalarına geçildi.

ÇİVİTÇİOĞLU: ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

AK Parti Genel Merkez Hatay İl Koordinatörü Salim Çivitçioğlu, kongrede yaptığı açılış konuşmasında “Hayatımızda derin izler bırakan, bilgi ve sevgisiyle her birimizin aydınlanmasına imkân sağlayan milli ve manevi ruhlarımızın gelişmesinde çok önemli rolü olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.” dedi.

BOYACIOĞLI: ÖNTÜRK HEM ÇİÇEĞİMİZ HEM ÇİÇEKÇİMİZ

Kongrede güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçilen Mustafa Boyacıoğlu Antakya’nın tarihi önemine değinerek “Bu şehir bizlere emanettir. Buradan bir kez daha söz veriyorum: Antakya’nın yaralarını hep birlikte saracağız. Sadece binaları yapmayacağız Antakya’mızın yüreğine de dokunacağız. Antakya’mızı ihya edeceğiz. Çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Mehmet Öntürk Bey hem çiçeğimiz hem de çiçekçimiz.” dedi.

10 yıldır Hatay’ın Bir Büyükşehir yerine büyük bir köy olarak anıldığına dikkat çeken Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar konuşmasında “Çalışmalarımız sonucu Mehmet Öntürk ile Hatay, esaretten kurtulmuştur.” ifadesine yer verdi. 

ERDOĞAN: İL BAŞKANLARINI HATAY’A DAVET EDİYORUM

AK Parti, Cumhur İttifakı, tüm Antakyalıların Atatürk Caddesinde yürümek, Köprübaşı’ndan geçmek, çarşıda alışveriş yapmak gibi hayalleri olduğunu belirten Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, “Mehmet Bey Belediye Başkanı seçildi. 6 ayda 1450 km yol yaptı ve 500 km daha yapıyor. 10 yılda yapılmadı bu yol. Biz verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Büyükşehir Belediye başkanımızın yapacakları daha o kadar çok şey var ki hayallerine sığmaz geçmişteki iktidarların. Önümüzdeki sene Madenli yolu üzerinden Arsuz’a geçilecek. CHP’li ve diğer tüm parti il başkanlarını devletimizin Hatay’a yaptıklarını görmesi için şehrimize davet ediyorum. 2 sene sonra biz susacağız, eserler konuşacak." ifadelerini kullandı.

KARAHAN: ŞEHRİMİZ, HIZLA AYAĞA KALKIYOR

Antakya’daki yaraları ancak AK Partinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saracağını dile getiren Hatay Milletvekili Kemal Karahan konuşmasının devamında “Antakya bu yaralı haliyle 14 Mayıs’ta 28 Mayıs’ta ve 31 Mart’ta Cumhurbaşkanı’mıza en büyük desteği verdi. Şehrimiz, hızla ayağa kalkıyor ve kalkmaya devam edecek. Biz de Cumhur İttifakı milletvekili olarak bunun takibini yapacağız.” şeklinde konuştu.

6 Şubat depreminde kıyameti yaşadıklarını hatırlatan Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, “Mehmet Öntürk Başkan’ımızla, milletvekillerimizle, il başkanımızla, teşkilatımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, Cumhur İttifakımızla Hatay’ımızı yeniden ayağa kaldıracağız. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyoruz.” dedi.

ÖZEL: TARİHİN EN BÜYÜK İYİLEŞTİRME OPERASYONU YAPILIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel konuşmasında, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ana karada yaşanan felaketin en büyüğünü yaşayan Hatay’da yine tarihin en büyük iyileştirme operasyonu yapılıyor. Devletimizin ve liderimizin arkasında duran bu aziz milletimizin desteği sürdükçe en kısa zamanda hayata geçecek.” sözlerine yer verdi.

YEŞİLDAL: 3. ÇEVRE YOLUNUN ÇALIŞMASINI BAŞLATTIK

Şehri yapı ve ruhuyla yeniden eski günlerine kavuşturana kadar durmayacaklarını, dinlemenden çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, “Emek Mahallesi’nde, Aksaray Mahallesi’nde, Cebrail Tepesi’nde, Akevlerde, Altınçayda da önümüzde yılın sonuna kadar bütün ışıkları yakmış olacağız. Belen Geçidimiz inşa halinde. Gülderen, Toygarlı, Alazi’de Dikmece’de konutlarımız yükseliyor. Yıkımın yoğun olduğu merkezde de konutlarımız gün yüzüne çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın Hatay ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza ifade ettiği Topboğazı’ndan Samandağ’a uzanan 3. bir çevre yolunun da çalışmasını başlattık. Amonos Tünelimizin ihalesini yaptık. Hatay’ımıza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Kongre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansı konuşmasıyla sona erdi.

SİYASET 25.11.2024 09:27:00 0

ERZİN YUKARIBURNAZ MEVKİİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

DÖRTYOL’DA 20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BELEDİYE BAŞKANI AMAÇ’TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

DÖRTYOL KAYMAKAMI MEHMET KEKLİK 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

ÇOCUKLAR HBB İLE GÜNLERİNİ DOYASIYA KUTLADI

BAŞKAN ÖNTÜRK’ÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

HATAY SPOR 0 ATKO GRUP PENDİK SPOR 1

HAYVAN PAZARI İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR KAPATILDI

DEFNE’DE OKUL ÖNLERİNDE YOL ÇALIŞMASI

HBB’DEN İZİNSİZ DÖKÜMLERE SIFIR TOLERANS

HATSU GENEL KURULU YAPILDI, “GENEL KURUL”DA SUYA ZAM YOK

BELEN’DE BİR BİNADA ÇIKAN YANGINDA İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

MASATLI; HATAY’IMIZIN ASIRLIK MİRASI ZEYTİN’İN HASADI BEREKETLİ OLSUN!

4. HATAY MOBİLYA FUARI 24–30 KASIM 2025 TARİHLERİNDE KAPILARINI AÇIYOR

AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ KEMAL KARAHAN; “MANDALİNAYA TALEP ARTTIRACAK VE PİYASALAR CANLANACAK”

  • Pazartesi 23 ° / 12.8 ° false
  • Salı 18.3 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.3 ° / 9.3 ° Güneşli
Dörtyol nöbetçi eczaneleri

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 13 10 1 2 20 32
2.FENERBAHÇE A.Ş. 13 9 0 4 18 31
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 13 6 1 6 7 24
5.GÖZTEPE A.Ş. 13 6 2 5 9 23
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 13 6 3 4 0 22
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 13 6 4 3 5 21
8.CORENDON ALANYASPOR 13 3 4 6 -1 15
9.KOCAELİSPOR 13 4 6 3 -4 15
10.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 13 3 5 5 -5 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.KASIMPAŞA A.Ş. 13 3 6 4 -5 13
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
15.GENÇLERBİRLİĞİ 13 3 8 2 -6 11
16.İKAS EYÜPSPOR 13 2 8 3 -9 9
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 13 1 6 6 -18 9
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 13 2 9 2 -11 8