Tarih: 29.11.2023 10:10

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ DİNSEVER DİNÇER KALKAN KURUM VE KURULUŞ ZİYARETLERİ YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Kurum ve kuruluşları ziyaret ederek başta güvenlik olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Dörtyol Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan yaptığı ziyaretlerle işbirliği mesajları verdi. 

İlk olarak Dörtyol Ziraat Odası Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile odada bir araya gelen Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, tarım alanlarında emniyetinin sağlanması, çiftçi mallarının korunması ve mevsimlik tarım işçilerinin güvenliği konuları başta olmak üzere birlikte yürütülebilecek faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. 

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile de bir araya gelen Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan esnaf ve sanatkarın her zaman yanında olduklarını, esnaf ve sanatkarın sağlayacağı destek ve katkının emniyet teşkilatı için çok önemli olduğunu vurguladı. 

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı’da huzurun teminatı olan Polis Teşkilatına esnaf ve sanatkarlar olarak her zaman destek olacaklarını belirtti. 

Son ziyaretini Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gerçekleştiren Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, okullar ve çevrelerinde alınan güvenlik tedbirlerinden bahsetti, bu konuda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’un tavsiye ve taleplerini aldı. Bu talepler doğrultusunda ifa ettikleri görevleri, daha verimli ve etkili bir hale getireceklerini belirtti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —