ERZİN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

MASATLI: ERZİN YATIRIM ATAĞINDAN FAYDALANIYOR

YEREL 9.11.2024 10:13:00 0
ERZİN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Erzin Organize Sanayi Bölgesi Yol ve Altyapı Yapım İşi Temel Atma Töreni’ne katıldı.

 

Törene; Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Milletvekili Kemal Karahan, Erzin Kaymakamı Onur Özay, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, İl Müftüsü Mevlüt Topçu da iştirak etti.

 

Törenin açılış konuşmasında Vali Masatlı deprem sonrası şehrin yeniden inşa sürecine dikkat çekerek “Tarihin en büyük afetlerinden birini şehrimiz yaşadı. Ancak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devletimizin tüm birimleri, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerin ortak çalışmasıyla dünyanın en büyük iyileştirme operasyonu başlatıldı.” dedi.

 

MASATLI: ERZİN’DE PEK ÇOK PROJE YÜRÜTÜLÜYOR

 

Konuşmasının devamında Masatlı, “Erzin bölgemizin parlayan yıldızı, geleceğin en önemli üretim merkezlerinden bir tanesidir. Erzin ilçemizde başta üretim tesislerinin kazandırılması, şehrin genel dokusunun daha da güzelleştirilmesi, şehrin sosyal yapısının daha da iyi olması için pek çok çalışma yürüyor.” ifadelerine yer verdi.

 

Masatlı, "Erzin, diğer ilçeler gibi Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan yatırım atağından büyük ölçüde yararlanmış durumda. Toplu konutlar, hükümet konağı, emniyet binası, eğitim tesisleri ve kısa bir süre sonra hizmete girecek olan 144 yataklı devlet hastanesi gibi projelerle ilçemizin tüm eksiklikleri giderilmiş olacak.” şeklinde konuştu.

 

Hatay Milletvekili Kemal Karahan da yaptığı konuşmasında, "Önceki dönem valilerimize, bakanlarımıza ve özellikle Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu işin bu noktaya getirilmesinde emeği geçen Sayın Valimize ve ilgili arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

 

ÖNTÜRK: HATAY, HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

 

Şehrin yeniden inşası için önemli bir adım daha attıklarını belirten HBB Başkanı Mehmet Öntürk ise “Bugün Hatay’ımızın imar ve ihyasında bir adımı daha atıyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatları üzerine bakanlarımız, valimiz, milletvekillerimiz, bizler; şehrin yeniden ayağa kalkmasında altyapısıyla, üstyapısıyla, sanayi alanlarıyla, yeşil alanlarıyla, tarımıyla, küçük sanayi siteleriyle bir gayret ve mücadele içerisindeyiz. Hatay, her şeyin en iyisini hak ediyor ve bunlar kısa süre içerisinde hayata geçirilecektir. Ben emeği geçen tüm dostlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hayırlı, mübarek olsun.” dedi.

YEREL 9.11.2024 10:13:00 0

ALMANYA’DAN GELEN BİSİKLETLİ TURİST DÖRTYOL’DA MİSAFİR EDİLDİ

DÖRTYOL BELEDİYESİ, ALTINÇAĞ MAHALLESİNDE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

KUMLU ATIKSU ARITMA TESİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

BAŞKAN ÖNTÜRK BÜYÜKELÇİ KADZADEJ'İ VE AA GENEL MÜDÜRÜ KARAGÖZ’Ü MAKAMINDA AĞIRLADI

BAŞKAN MEHMET ÖNTÜRK, İFTARDA HASSALILARLA BULUŞTU

DÖRTYOL’DA FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN MESAİ

BAŞKAN ÖNTÜRK İFTAR PROGRAMLARINDA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

ANAHTAR PARTİ DÖRTYOL GENÇLİK KOLLARI GÜÇLENİYOR

DÖRTYOL’DA ÇOCUK VE GENÇLERİN KORUNMASINA YÖNELİK OKUL ÇEVRELERİ DENETİM UYGULAMASI YAPILDI

DÖRTYOL DEVLET HASTANESİ’NDE EMEKLİ PERSONELE VEFA

YUSUF ÇİÇEK: EMEKLİNİN HAKKI TESLİM EDİLMELİDİR

DÖRTYOL’DA İFTAR SOFRASI NUMUNE EVLER MAHALLESİ’NDE KURULDU

UKOME, ŞUBAT AYI TOPLANTISI’NI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN MEHMET ÖNTÜRK İFTARI KUMLU’LU VATANDAŞLARLA YAPTI

KIRIKHAN’A 5,6 MİLYON EUROLUK DEV İÇME SUYU YATIRIMI

  • Pazar 12.8 ° / 2 ° Güneşli
  • Pazartesi 13.7 ° / 2.1 ° Güneşli
  • Salı 15.9 ° / 3.7 ° Güneşli
Dörtyol nöbetçi eczaneleri

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 23 15 0 8 31 53
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 23 7 6 10 -2 31
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 23 7 9 7 -10 28
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 23 6 12 5 -14 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 23 3 10 10 -25 19
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13