Tarih: 03.02.2023 10:40

DÖRTYOL’DA MUHTARLARA “KADINA YÖNELİK ŞİDDET İLE ERKEN YAŞTA VE ZORLA EVLİLİKLERLE MÜCADELE” ANLATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğü koordinasyonunda ilgili kurumların katkıları ile hazırlanan ‘Hatay İli Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı ile Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele İl Eylem Planı 2023 yılı’ programı çerçevesinde mahalle muhtarlarına seminer verildi.

İl Müdürlüğü koordinasyonunda ilgili kurumların katkıları ile hazırlanan Hatay İli Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı ile Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele İl Eylem Planı 2023 yılı Faaliyet Programı kapsamında Dörtyol Kaymakamlığı İşbirliğinde kadına yönelik şiddet ile erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele konusunda bilgi ve farkındalığının artırılması amacıyla Dörtyol İlçesindeki Mahalle Muhtarlarına “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele” konulu seminer verildi.

Dörtyol Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli Psikolog Neşe Öztürk’ün sunumuyla Dörtyol Kaymakamlığı Konferans Salonunda düzenlenen seminere 14 mahalle Muhtarı katılım gösterdi. Seminer soru-cevap bölümü ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —