“Yüreğimizdeki Işık” projesi kapsamında, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Dörtyol’da ebeveyn kaybı yaşamış çocuklar için iftar programı düzenlendi.

Dörtyol kaymakamı Mehmet Keklik tarafından Karahasan Paşa Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Kaymakam Mehmet Keklik ve eşi Dr.Zehra Keklik, Kaymakam Refiki Uğur Çitci, Dörtyol Belediye Başkanı Dr.Bahadır Amaç ve eşi Dr.Gülsüm Amaç ile kurum amirleri ve çocuklar aileleri katıldı.

Programda İlçe Müftülüğüne bağlı Çocuk İlahi Korosu tarafından ilahiler seslendirilirken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gösteri ekibi tarafından Karagöz-Hacivat gölge oyunu sahnelendi.
Programda konuşan Kaymakam Mehmet Keklik, Ramazan ayının rahmet, merhamet ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, bu ayın yetim ve öksüzlerin yanında olmanın önemini hatırlattığını ifade etti.
İftar programı, çocuklarla yapılan sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
