Tarih: 13.09.2024 09:57

DÖRTYOL FEN LİSESİ GELENEKSEL 5. PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Dörtyol Fen Lisesi’nin her yıl düzenlediği geleneksel ‘Mezunlar Pilav Günü’ bir çok mezun öğrencinin katılımıyla 11 Eylül günü Dörtyol Fen Lisesi’nin bahçesinde gerçekleştirildi

Her yıl düzenlediği “Pilav Günü” etkinliklerini geleneksel hale getiren Dörtyol Fen Lisesi bu yılda “5.  Mezunlar Pilav Günü” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşirken etkinliğe ülkenin her bir köşesinde üniversite eğitimi gören ve üniversite eğitimini bitirmiş olan onlarca öğrencinin yanı sıra Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ve Şube Müdürleri ile Bazı Okul Müdürleri de katıldı.

 

Pilav günü etkinliğinde Dörtyol Fen Lisesi eski mezunları okulda halen eğitim gören öğrenciler ile bir araya geldi. Okul anılarının anlatıldığı ve hoş sohbetlerin yapıldığı etkinlikte mezun öğrenciler okuyan öğrencilere nasıl başarılı olduklarını ne yapmaları gerektiğini anlattılar.

Dörtyol Fen Lisesi Okul Müdürü Çağatay Çaça; geleneksel pilav günü dolayısıyla oluşan tablodan gurur duyduğunu gelecekte büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti.

Pilav günü etkinliğinde davetlilere etli pilav ikram edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —