Tarih: 23.07.2024 11:27

DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANI MAKAM ODASINDA KASK TAKTI

Facebook Twitter Linked-in

Mahalli İdareler Seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Dörtyol Belediye Başkanı seçilen Doktor Bahadır Amaç son günlerde üst üste yaşanan ölümlü motosiklet kazaları sonrasında makam odasında kask takarak; “Gençler kafanıza kasktan başka bir şey takmayın, bizleri üzmeyin” çağrısında bulundu. 

Dörtyol ilçesinde iki hafta arayla yaşanan motosiklet kazasında iki gencin yaşamını yitirmesi üzerine üzüntülerini dile getiren Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç; “Sevgili hemşerilerim, iki gencimizi elim motosiklet kazalarında kaybettik. Bu iki gencimizi de hekimlik zamanında ben büyütmüştüm. Çok üzgünümü. Çok içim yandı. Böyle nice kıymetli gençlerimizi çok basit nedenlerle kaybediyoruz. Emniyet yetkililerimiz defalarca ücretsiz kask dağıttı. Düzenli denetimlen de yapıyor, ama o kadar çok ki yetişemiyorlar. Biz toplumsal bir bilinç oluşturmalıyız. Lütfen canımızı yakmayın, evlat acısı kadar kötü bir şey yok. Bu kask zorunlu. Lütfen bu kaskı takın” dedi ve makam odasında başına motosiklet kaskı taktı. 

“Bu kask hayat kurtarıyor, başınıza kasktan başka bir şey takmayın gençler” diyen Başkan Amaç, “Lütfen hızlı gitmeyin, lütfen kurallara uyun. Bu kaskı takmak bir trafik kuralı ve rica ediyorum kurallara harfiyen uyun. Hepinizi çok seviyorum” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —