Tarih: 26.07.2024 09:00

DÖRTYOL ATATÜRK ORTAOKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

Facebook Twitter Linked-in

Dörtyol ilçesinde Atatürk Ortaokulunda Gelenek Değişmedi; 84 Öğrenci Fen Liselerine, 59 Öğrenci Nitelikli Liselere Yerleşti.

Dörtyol ilçesinde güzide eğitim kurumları içerisinde yer alan Dörtyol Atatürk Ortaokulu her yıl olduğu gibi bu yılda Hatay’da FEN LİSELERİNE En Çok Öğrenci Yerleştiren Devlet Okulu oldu.

   

Konu ile ilgili Okul Müdürü M. Atıf Arslan yaptığı değerlendirmede; İlçemizin güzide okulllarından Dörtyol Atatürk Ortaokulu 2024 LGS yerleştirmelerinde büyük basarı gösterdi. “Okulumuz,  gösterdiği bu üstün başarıyla Dörtyol sınırlarını aşarak Hatay genelinde en başarılı ortaokullardan olduğunu gösterdi. Atatürk Ortaokulu Dörtyol’un en köklü okullarından biri olup, şimdiye kadar akademik eğitim başta olmak üzere kültürel ve sportif faaliyetlerde sayısız başarılara imza atmış bir okul, bu sene de idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin özellikle eğitime gönül vermiş değerli velilerimizin üstün gayretleriyle başta Galatasaray lisesi, Ankara Fen lisesi olmak üzere Ülkemizin birçok ili ve ilçesindeki Fen Liselerine 84 Öğrenci yerleşirken, Nitelikli Liselere de 59 öğrencimizi yerleştirdik. Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Bizde, İlk Kurşun Gazetesi olarak, özverili çalışmaları ve başarılarından Dörtyol Atatürk Ortaokulu idareci ve öğretmenleri tebrik ediyor, elde ettikleri başarıları neticesinde Fen Liselerine yerleşen 84, Nitelikli okullara yerleşen 59 olmak tüm öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —