ARSUZ BELEDİYESİ’NDEN GÜNEŞ ENERJİLİ (SOLAR) AYDINLATMA DİREKLERİ

Avrupa Birliği’nin finanse ettiği Şehir Eşleştirme, “Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Yenilenebilir Enerji” projesi kapsamında, İklim değişikliği ile mücadelede yenilebilir enerji kaynaklarının kullanımı ile ilgili olarak Arsuz’un

YEREL 1.08.2024 11:34:00 0
ARSUZ BELEDİYESİ’NDEN GÜNEŞ ENERJİLİ (SOLAR) AYDINLATMA DİREKLERİ

Avrupa Birliği’nin finanse ettiği Şehir Eşleştirme, “Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Yenilenebilir Enerji” projesi kapsamında, İklim değişikliği ile mücadelede yenilebilir enerji kaynaklarının kullanımı ile ilgili olarak Arsuz’un Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Arsuz sahil yürüyüş yolu ve park alanında güneş enerjisiyle aydınlatma sağlayan 25 Adet direk yerleştirmesi sağlanmıştır. Bu alanların pilot uygulama alanı olarak belirlenmesinde ki temel neden günün her zamanında yoğun olmasıdır. Bu pilot uygulama sayesinde toplumsal farkındalık oluşmuş olup, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının yaygınlaşması projemizin özel amaçlarını desteklemiştir.

Proje faaliyeti, pilot bölge uygulama alanına teknik ziyaret gerçekleştiren, Arsuz Belediye Başkanı Sn. Sami Üstün; Deprem sonrasında ilçemizin gelişimi ve daha da iyi noktaya tekrar kavuşabilmesi adına Avrupa Birliği projelerinin katkısını oldukça önemsiyor, Projemize desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Avrupa Birliği Projemizin faaliyetlerinden birisi olan Güneş Enerjili (Solar) aydınlatma direkleriyle ilçemizin sosyal alanlarının ihtiyacını karşıladığımız için mutluyuz. Bölgemiz güneş enerjisinin yoğun olduğu bir yer. Güneş enerjisi, kullanılan en temiz ve en avantajlı enerji kaynaklarının başında gelmektedir. Güneş enerjisinin üretildiği yerde tüketilebilmesi çevremiz için oldukça önemlidir. Hava kirliliğini, aşırı su tüketimini engeller. Bu da yaşadığımız dünyaya ve Arsuzumuza olan asli sorumluluklarımızdandır. Şebeke elektriği gerektirmeden çalışan bu ürünler tamamen güneş enerjisi ile çalışmakta olduğundan doğaya ve ilçe ekonomisine de katkı sağlamaktadır.

Arsuz Belediye Başkanı Sn. Sami Üstün; "Yenilenemez enerji kaynaklarına bağımlılığı azaltarak, Yenilenebilir enerji kaynaklarıyla Arsuz’umuzu daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Doğamıza ve çevremize yönelik duyarlılık oluşturan projemizin, tüm paydaşlarımıza ve Arsuzumuza sürdürülebilir bir fayda sağlamasını diliyorum" dedi.

 

YEREL 1.08.2024 11:34:00 0

DÖRTYOL SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

HBB, FEYEZAN KANALI’NDA YILLARIN SORUNUNU ÇÖZÜYOR

DÖRTYOL’DA TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANI AMAÇ, DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ’NÜ KUTLADI

DÖRTYOL DEVLET HASTANESİ’NDE İLKKEZ MİKROCERRAHİ TEKNİKLE BEYİN TÜMÖRÜ AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ENGELSİZ TÜRKÜLER İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDE YANKILANDI

KAFADAR; “ADALETLİ ÜCRETLENDİRME TALEBİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ!”

OYAK ÇİMENTO’NUN MÜHENDİS GELİŞTİRME PROGRAMI CEMSTART’IN 2025 MEZUNLARI BELLİ OLDU

OYAK ÇİMENTO ADANA FABRİKA DİREKTÖRÜ MUSTAFA TURAN, EVEREST BASE CAMP TIRMANIŞINI BAŞARIYLA TAMAMLADI

ÇİMENTONUN 200 YILLIK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ DEĞİŞİYOR

BAŞKAN SAMİ ÜSTÜN'DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NDE KİTAPEVİ AÇILIŞI

HATAY MİLLETVEKİLİ NECMETTİN ÇALIŞKAN'DAN HÜKÜMETE 'KAPSAYICI ADALET' ÇAĞRISI!

HBB’DEN ENGELLİLER GÜNÜ’NE ANLAMLI PROGRAM

DÖRTYOL’DA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ MEHMET CAN DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

  • Cumartesi 17.5 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 12.7 ° / 7.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 11.9 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
Dörtyol nöbetçi eczaneleri

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 14 9 0 5 18 32
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 14 4 6 4 3 16
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 14 4 7 3 -4 15
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 14 3 6 5 -6 14
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 14 3 8 3 -8 12
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 14 2 6 6 -17 12
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8