Tarih: 23.01.2023 08:43

PARMAĞI KOPAN ÇOCUĞU NEDEN SEVK ETMEDİLER?

Facebook Twitter Linked-in

Küçük kızın parmağını o halde gören annesi ve evde bulunanlar 112 Acil Ambulans Çağırarak yardım istedi. Acil Sağlık ekipleri tarafından küçük kız Dörtyol Devlet Hastanesi Acil Servisine götürüldü.

Ambulans ile acil servise giriş yapan kız çocuğunun yaralanan parmağına bakan ve müdahale eden acil servis hekim ve görevlileri yaralı parmağı pansuman yaparak sardılar. 

İddiaya göre küçük kızın parmağının kopan uç alt kısmının “bu parça dikilemez” denilerek, yaralı parmağa gereken müdahaleyi yaptıklarını söyleyerek, Mikro El Cerrahisi olan bir sağlık kuruluşuna sevk veya yönlendirme yapmadan parmaktan kopan parçayı da bir sargı bezinin arasında annenin eline vererek taburcu edildi.

KOMŞULARININ UYARISI İLE ANNE ÇOCUĞUNUN KOPAN PARÇASINI BUZ DOLU KAP İÇERİSİNE KOYARAK KOMŞULARININ DA YARDIMI İLE OSMANİYE DEVLET HASTANESİNE GÖTÜRDÜ. 

Osmaniye Acil servise girişi yapılan küçük kızın kopan parmağına müdahale eden Acil Servis Doktoru hemen, hastanenin bu konudaki uzman doktoru Mikro El Cerrahisi hekimine ulaşmasının ardından küçük kızın parmağından kopan parçayı yerine dikerek taburcu edildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —