Tarih: 26.11.2025 09:51

HBB, CEYLANDERE–SELDİREN VE YENİKÖY MAHALLELERİNE DOĞRUDAN ANTAKYA SEFERLERİ BAŞLATTI

Facebook Twitter Linked-in

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Samandağ ilçesi Ceylandere–Seldiren ve Yeniköy mahallelerinden Antakya şehir merkezine günde 2 tur olmak üzere ilk defa direkt ulaşım hattını devreye aldı. 

Muhtarlardan Başkan Öntürk'e Teşekkür

Yeni seferlerin başlamasıyla birlikte memnuniyetlerini dile getiren Seldiren Mahallesi Muhtarı Murat Demir, Ceylandere Mahallesi Muhtarı Mehmet Dayaklı ve Yeniköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Kılınç, "Daha önce böyle bir hizmet mahallelerimize hiç gelmedi. Vatandaşlarımızın şehir merkezine erişimi artık çok daha kolay. Bu önemli ulaşım hizmeti için HBB Başkanı Mehmet Öntürk'e ve ekibine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandılar.

175 Kırsal Mahalleye Ulaşım Hizmeti Sunuldu

Kırsal alanlara ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüreceğini belirten Ulaşım Dairesi yetkilileri, şu ana kadar il genelinde toplu ulaşım hizmeti olmayan 175 mahalleye ulaşım hizmeti verdiklerini ifade etti.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırmayı ve yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan ulaşım projelerinin devam edeceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —